NEWSLETTER 1Q/2017

Pro naše zákazníky tvoříme obchodní deštník nad poskytovateli Náhradního Plnění - Chráněnými dílnami,
zákazník tak získává jeden obchodní kontakt
pro různé výrobky a služby od více dodavatelů Náhradního Plnění.

PlnímeNáhradně.cz - One Point of Contact pro komplexní řešení potřeb Náhradního Plnění ve Vaší firmě.

Novinky v oblasti náhradního Plnění pro rok 2017:

V oblasti náhradního plnění zaměstnáváním zdravotně postižených osob, respektive odběrem výrobků či služeb od firem, které tyto osoby zaměstnávají, má vzniknout centrální evidence .
Správcem bude ministerstvo práce a sociálních věcí. Jde o další krok k zamezení zneužívání tohoto systému. Údaje mají vkládat dodavatelé plnění a ti také budou za jejich správnost odpovídat. Vždy nejpozději do 30 kalendářních dnů od zaplacení poskytnutého plnění.
číst článek

Ruční mytí a čištění automobilů

Nabízíme Vám ucelenou nabídku mycích programů: od základního umytí až po celkovou péči o Váš vůz. Samozřejmostí je i možnost nastavení individuálního mycího programu, který bude vyhovovat Vašim požadavkům. Auta čistí sluchově postižení. Ceny na vyžádání dle individuálních poptávek
Ceny na vyžádání dle individuálních poptávek
více informací

Úklidové služby

Nabízíme kompletní úklidové služby ve firemních prostorách včetně dodávek hygienických materiálů. Úklidy kanceláří, čištění koberců, průmyslové čištění podlah, mytí prosklených ploch. Řešení úklidů vždy nastaveno přímo dle představ klienta.
Ceny na vyžádání dle individuálních poptávek
více informací

Tiskové a reklamní služby

Nabízíme možnost tisku v náhradním plnění, jedná se o tisk digitální, velkoformátový, bannery, tisk vizitek, brožur, plakátů, letáků, katalogů novoročenek… Dále nabízíme možnost potisku, či výšivky na oblečení dle Vašeho výběru.
Ceny na vyžádání dle individuálních poptávek
více informací

Pitný režim na pracovišti

Zajistěte ten správný pitný režim celé Vaší firmě pomocí barelové vody. Výdejníky vody se velmi snadno obsluhují a zajišťují přístup k výborné pramenité vodě každému. Toto řešení je levné, jednoduché a navíc díky vratným obalům i ekologické.
Ceny na vyžádání dle individuálních poptávek
více informací

Blíží se termín podání ohlášení o plnění povinného podílu zaměstnávání osob se zdravotním postižením, Náhradní plnění za rok 2016.

Nesplnění povinnosti vypočítat plnění, vyplnit příslušný tiskopis a včas odvést do státního rozpočtu je považováno za porušení zákona o zaměstnanosti s nemalou pokutou. Za nezaměstnávání zdravotně postižených osob může být vyměřena pokuta až do výše 1 000 000 korun, za neplnění oznamovacích povinností (např. nepodání tiskopisu oznámení) až do výše 100 000 korun. Kontrola zaměstnávání osob se zdravotním postižením a náhradního plnění náleží příslušným úřadům práce i inspektorátům práce.
číst článek

Znáte tyto katalogy barev na vlasy?

Věděli jste, že se vyrábějí v České Republice? Nyní v testovacím provozu a od ledna 2017 se na jejich výrobě budou podílet také OZP zaměstnanci Výrobního družstva invalidů 1SDZP. PlnímeNahradne.cz zajistilo uplatnění až 10. osobám se zdravotním postižením. Věříme, že práce je bude bavit.
více informací

Hardware, Software, Tiskárny, Tonery, Správa IT

Zajištění služeb a prodeje produktů předních firem v oblasti IT.
V nabídce: počítačové stanice, notebooky, tablety, tiskárny, skenery, kopírky, monitory, projektory, kancelářské balíky, antiviry, serverové a zálohovací software, operační systémy, tiskárny, multifunkční zařízení a další.
více informací
Náhradní plnění
Společnosti, které zaměstnávají více než 25 zaměstnanců, již musí dle zákona o zaměstnanosti č. 435/2004 Sb. řešit oblast náhradního plnění a mají povinnost
zaměstnávat minimálně 4 % osob se zdravotním postižením. Při nesplnění této podmínky si může zaměstnavatel vybrat, v jaké podobě bude náhradně plnit:

odvodem finančního obnosu do státního rozpočtu čerpat náhradní plnění nákupem výrobků a služeb nebo zadáním zakázek chráněným dílnám kombinace předchozích dvou variant náhradního plnění.